70 102 204
Ring til os

sa@duplex-sikring.dk
Skriv til os

Adgangskontrol

Montering af moderne adgangskontrol


Adgangskontrolsystemer fra Duplex Låse

Hos Duplex Låse tilbyder vi adgangskontrol til både erhvervskunder og private kunder, der ønsker høj fleksibilitet samt overblik over, hvem der kommer og går. Derfor anbefaler vi særligt adgangskontrol i bygninger, hvor der er stor gennemgang, men systemet kan i den grad også gavne det travle familiehjem.

 

Høj fleksibilitet og sikkerhed

Vi tilbyder løsninger inden for adgangskontrol fra Salto - en af markedets absolut førende producenter. De afspejler både innovation og pålidelighed, som gør Salto adgangskontrol til en integreret del af den moderne kontorbygning, hvor flowet af mennesker er stort. I mange typer virksomheder kan det også være særdeles brugbart at kunne skærme adgang for nogle medarbejdere til bestemte afdelinger, rum eller lignende - alt sammen muligt med et adgangskontrolsystem. 

Skulle en nøglebrik eller et nøglekort blive væk er det endvidere muligt blot at ændre adgangen for den bortkomne nøgle, hvorfor der ikke kræves udskiftning af låse eller lignende, som det ville gøre med et traditionelt låsesystem.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker at høre nærmere om fordelene ved adgangskontrol, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 10 22 04. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, der dækker netop dine behov. Husk, vi tilbyder også døgnservice til kunder i Nivå, Fredensborg, Hørsholm, Kokkedal, Humlebæk, Espergærde, Helsingør og Storkøbenhavn.


Få et uforpligtende tilbud