70 102 204
Ring til os

sa@duplex-sikring.dk
Skriv til os

Låsesystemer

Moderne og sikre låsesystemer fra Duplex Låse i Nordsjælland


Søger du en kyndig og erfaren leverandør af et låsesystem i høj kvalitet, kan vi hos Duplex Låse tilbyde nogle af markedets bedste løsninger. Vi anser sikkerhed som en forudsætning for tryghed, hvorfor vi aldrig går på kompromis i montering eller valg af leverandør. Vores erfaring er lang og indebærer både erhvervskunder såvel som private kunder, hvorfor du også kan forvente kompetent rådgivning gennem hele processen.

 

Låsesystemer fra Ruko og Medeco til erhverv og private

Vi har lang erfaring med montering af produkter fra Ruko / Assa Abloy og Medeco, der afspejler den bedste kvalitet på markedet. Deres låsesystemer er pålidelige og langtidsholdbare foruden særligt sikre og robuste. Flere af systemerne i vores sortiment tilbyder fleksibilitet - eksempelvis med særligt stærke cylindre i yderdørene. Vi tilbyder naturligvis låsesystemer i højeste sikringsklasse.

 

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål angående vores låsesystemer, eller ønsker du akut hjælp i forbindelse med en oplukning, er du velkommen til at ringe på telefon 70 10 22 04. Vi kommer gerne ud til erhvervskunder private kunder i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Her har vi allerede en række tilfredse kunder i bl.a. Nivå, Fredensborg, Hørsholm, Kokkedal, Humlebæk, Espergærde og Helsingør.


Få et uforpligtende tilbud