70 102 204
Ring til os

sa@duplex-sikring.dk
Skriv til os

Låseservice

Omfattende låseservice fra Duplex Låse


Søger du en kompetent og erfaren låsesmed i forbindelse med en oplukning eller en mere omfattende sikringsopgave? Hos Duplex Låse har vi erfaring med at udføre en række forskellige sikringsløsninger for private kunder såvel som erhvervskunder. Vores låseservice er i topklasse, og du kan forvente en hurtig og effektiv oplukning eller montering fra os.

 

Døgnservice til kunder over hele Nordsjælland

Nivå, Fredensborg, Hørsholm, Kokkedal, Humlebæk, Espergærde eller Helsingør - vi kommer gerne ud til over hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. Du får besøg af én af vores kompetente låsesmede, som hjælper dig med oplukningen. Ønsker du en sikringsløsning, er vi naturligvis også behjælpelige i forbindelse med planlægning og montering af denne. Det gælder bl.a. følgende:

 

Vores udvalg inden for sikring er bredt, hvorfor du kan forvente komplette løsninger fra os. Vi tilgår endvidere vores arbejde med udgangspunkt i kundens sikkerhedsbehov, som sikrer, at du ender med en tilfredsstillende løsning.

 

Kontakt vores døgnvagt

Ring på telefon 70 10 22 04, hvis du ønsker hurtig hjælp i forbindelse med en oplukning af dør eller lignende. Vi har endvidere særlig erfaring med løsninger til virksomheder af flere slags. Kontakt os gerne, hvis du ønsker et uforpligtende og skræddersyet tilbud.

 


Få et uforpligtende tilbud