70 102 204
Ring til os

sa@duplex-sikring.dk
Skriv til os

Tyverisikring

Tyverisikring


Omfattende tyverisikring fra Duplex Låse

Sikkerheden i bygningens indgangspunkter er afgørende for at holde tyven ude så længe som muligt. Derfor bør både virksomheder og private prioritere at investere i tyverisikring i høj kvalitet. Hos Duplex Låse har vi lang erfaring med at tyverisikre døre og vinduer i bygninger af flere typer. Endvidere kan vi tilbyde flere særlige løsninger til detailvirksomheder og lignende.

 

Tyverisikring øger effektivt sikkerheden

Tid er afgørende, når du skal værne dit hjem eller din virksomhed mod indbrud. Hvert minut tyven holdes ude er afgørende for at kunne minimere tyvens råderum eller endda nå at standse indbruddet. Derfor er det særligt vigtigt at sikre bygningens potentielle sårbarheder - oftest døre og vinduer.

 

Endvidere tilbyder vi sikkerhedsgitre til erhverv, som ønsker særlig sikkerhed efter lukketid. Det henvender sig særligt til detailvirksomheder og lagerbygninger, som ønsker høj sikkerhed i sin facade.

 

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vil du vide mere om tyverisikring, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 10 22 04. Vores dygtige låsesmede giver desuden gerne et uforpligtende tilbud på tyverisikring til din bygning. Vi kommer gerne ud til kunder i Storkøbenhavn og Nordsjælland - herunder bl.a. Nivå, Fredensborg, Hørsholm, Kokkedal, Humlebæk, Espergærde og Helsingør.Få et uforpligtende tilbud