70 102 204
Ring til os

sa@duplex-sikring.dk
Skriv til os

Dørpumper & Dørautomatik

Dørpumper & Dørautomatik


Dørautomatik fra Duplex Låse

Ønsker du en mere fleksibel gennemgang i din virksomhed? Hos Duplex Låse tilbyder vi en bred vifte af løsninger inden for dørpumper og dørautomatik. Vi fører løsninger fra nogle af de bedste producenter på markedet - nemlig Dorma, Geze og Gilgen. Disse producenternes høje kvalitet samt vores store ekspertise sikrer dig en langtidsholdbar og pålidelig løsning.

 

Fleksibilitet hos kontorer, fabrikker og detail

Dørautomatik er særdeles relevant for mange typer af virksomheder og boligselskaber. I kontormiljøer eller produktionsvirksomheder, hvor medarbejderne bevæger sig mellem flere rum, og de hurtigt skal kunne komme fra punkt A til B, fjerner dørautomatik irriterende hindringer og skaber en mere flydende gennemgang.

 

Endvidere kan detailvirksomheder skabe en uhindret indgang i butikken, som giver en mere indbydende og flydende gennemstrømning af kunder.

 

Kontakt os for at høre nærmere

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for at skabe en mere flydende gennemgang i din arbejdsdag, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 10 22 04. Vores kyndige medarbejdere svarer gerne på dine spørgsmål og giver et uforpligtende tilbud. Vi har tilfredse kunder i både Storkøbenhavn og Nordsjælland - heriblandt Nivå, Fredensborg, Hørsholm, Kokkedal, Humlebæk, Espergærde og Helsingør.Få et uforpligtende tilbud